Lajme

Roncero lavdëron Benzema dhe shpërthen ndaj sulmuesit tjetër: “Mbi peshë dhe nuk vrapon, nuk mund të luajë më për Realin!”

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *