Lajme

Kontroll i ‘shkëlqyer’ i topit dhe një gol i ‘bukur’ nga Asensio në stërvitje me Spanjën (VIDEO)

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *