Lajme

Piqué: “Kam krijuar një grup në WhatsApp me lojtarët e Realit. Bëjmë shaka pasi jemi sikur fëmijë dhe vëllezër”

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *