Lajme

E FUNDIT: Tjetër dëmtim në kampin Madrilen

Atëherë kur të gjithë menduan se përfunduan dëmtimet në kampin e Madridit, në fakt ato janë rikthyer përsëri. Pas dëmtimit të Toni Kroos ndaj PSG-së dhe Marcelos ndaj Betisit, tani është dëmtuar edhe …