Lajme

Marsi, muaji i Lucas Vazquez

Lucas Vazquez ka shkëlqyer në ndeshjen ndaj PSG-së dhe ishte njëri nga lojtarët më të mirë të ekipit në gjysmën e dytë të muajit shkurt dhe në këtë muajin mars. Lojtari Madrilen pas këtyre performanca…