rmadridalbania
567 Articles0 Comments

Fundi i Zinedine Zidane

Simptoma plogeshtie, deshperimi dhe distancimi jane duke e shoqeruar fundin e Zinedine Zidane tek Real Madridi. Drejtuesit Madrilen nuk do te marin nje vendim te menjehershem dhe do te presin fundin e…