Merkato

Merkato: Neymar e dëshiron Realin, por nuk do të sforcoje largimin. PSG nuk do të negocioje dhe ideja…

Previous ArticleMichel, me petkun e Zidane
Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *